CO BUDE LEPŠÍ? MEČOUN NEBO TUŇÁK?
Tentokrát jsme pro vás připravili večer s porcováním MEČOUNA A TUŇÁKA. Budete tak mít možnost ochutnat a porovnat tyto ryby v jeden večer doslova na jednom talíři. Přímo před Vámi budeme ryby porcovat a připravovat celé menu.
Degustační menu:
- Mečoun – mango, okurka, bergamont, koriandr, tapioca
- Tuňák – kváskový chléb, pečené papriky, citronová emulze
- Fish Chowder – chorizo, kukuřice, řapíkatý celer, ryba
- Mečoun na grilu – brambora v popelu, boršč z červené řepy, cottage,
koprový olej - Tuňák v tempuře – wasabi, korejská mrkev, edamame fazolky, ponzu omáčka
- Čokoládové brownies – rakytníková zmrzlina, maková omáčka
Cena menu 1.950,- Kč / osoba.
Záloha 1.000,- Kč splatná při rezervaci.
Rezervace nutná osobně ve Food Story či emailem na kunratice@foodstory.cz.
Večer se bude konat v rekonstruovaných prostorách kunratické fary, přímo naproti Food Story.
Těší se na Vás.
Jiří Konhefr a tým Food Story.