SOUBOJ NA TALÍŘI MEČOUN 25kg vs. TUŇÁK 25kg, čtvrtek 10.10. 2024, 18.00 hodin

15. Srpen, 2024

CO BUDE LEPŠÍ? MEČOUN NEBO TUŇÁK?

Tentokrát jsme pro vás připravili večer s porcováním MEČOUNA A TUŇÁKA. Budete tak mít možnost ochutnat a porovnat tyto ryby v jeden večer doslova na jednom talíři. Přímo před Vámi budeme ryby porcovat a připravovat celé menu.

Degustační menu:

  • Mečoun – mango, okurka, bergamont, koriandr, tapioca
  • Tuňák – kváskový chléb, pečené papriky, citronová emulze
  • Fish Chowder – chorizo, kukuřice, řapíkatý celer, ryba
  • Mečoun na grilu – brambora v popelu, boršč z červené řepy, cottage,
    koprový olej
  • Tuňák v tempuře – wasabi, korejská mrkev, edamame fazolky, ponzu omáčka
  • Čokoládové brownies – rakytníková zmrzlina, maková omáčka

Cena menu 1.950,- Kč / osoba.
Záloha 1.000,- Kč splatná při rezervaci.
Rezervace nutná osobně ve Food Story či emailem na kunratice@foodstory.cz.

Večer se bude konat v rekonstruovaných prostorách kunratické fary, přímo naproti Food Story. 

Těší se na Vás.

Jiří Konhefr a tým Food Story.